Senso Hostess IconSenso HOSTESS

De ce aveți nevoie de Senso Hostess:

Senso Hostess are o componentă software compatibilă cu sistemul Calirom dar și o parte hardware (un cititor de carduri și o tabletă) pentru acces în restaurant pentru mic dejun, demipensiune sau all inclusive.

Soluția Senso Hostess vine să acopere nevoia hotelierului de a oferi o experiență îmbunătățită oaspeților hotelului într-un moment definitoriu pentru percepția asupra serviciilor: la servirea mesei. Totodată, aceasta oferă hotelierului un control sporit în ceea ce privește ajustarea corectă a porțiilor de mancare, pentru a reduce risipa și astfel costurile totale ale hotelului.

Cum funcționează:

Oaspetele ajunge la restaurant și se autentifică cu cardul de la cameră sau cu brățara de identificare la cititorul de carduri. Astfel, acesta poate servi masa fără să mai fie nevoit să prezinte biletul tipărit cu numărul camerei și numele pentru a lua micul dejun, îmbunătățind astfel experiența clientului în ansamblu.

Sistemul software este special conceput pentru a oferi hotelierilor date cu privire la numărul de oaspeți cazați în hotel, dar și numărul exact al celor care au servit masa. În acest fel, hotelierii au mai mult control în adaptarea necesarului de mâncare la cererea reală din hotel.

 

 

Cere o evaluare pentru Senso HOSTESS