Senso Smart IconSenso SMART

Monitorizare și control smart

Prin Senso Smart, Calirom a creat un sistem cu funcții și echipamente inovatoare adiționale, care reprezintă baza pentru un control online sporit și o mai mare eficiență energetică.

Cu Senso Smart, clientul primește la recepție un card special creat pentru el, care îi permite accesul în cameră, în momentul în care îl apropie de cititorul de card RFID. Soluția Smart vă permite să alegeți între 2 cititoare de carduri: unul cu 2 lumini în 3 culori RGD care luminează din spate, iar celălalt cu 16 culori RGD.

Un upgrade important de la soluția de bază Senso Comfort, soluția Senso Smart se poate conecta la aplicația smart Senso Touch, permițând accesul în cameră cu smartphone-ul. 

Cea mai importantă inovație a soluției Smart este, însă, suportul de card smart RFID cu conexiune online, care vă permite să generați raporturi și să beneficiați de o mai bună înțelegere a situației curente din hotelul dumneavoastră. Echipamentul poate recunoaște și permite accesul exclusiv al cardului unic special creat pentru camera respectivă și să genereze rapoarte cu privire la prezența clientului în cameră.

Echipament inclus (sistem software și birou recepție):

  • Sistemul server Calirom
  • Cititor card
  • Software de management hotelier
  • Interfață cu software PMS
  • Carduri RFID

Opțional:

  • Finisaje de sticlă pentru cititorul și suportul de card
  • Finisaje în culori diferite
  • Finisaje cu logo design personalizat

Cere o evaluare pentru Senso SMART

Soluții atașabile

Vezi Detalii despre Senso Light Senso Light

Senso Light înseamnă comoditate și un plus de confort aduse clientului, dar totodată un control sporit de la biroul de recepție. Prin apăsarea unui singur buton, clientul poate să managerieze  corpurile de iluminat grupate din cameră și să stingă în același timp un grup întreg de lumini (baie, hol, cameră, lumină de noptieră).

Vezi Detalii despre Senso Light

Vezi Detalii despre Senso Recovery Cloud Senso Recovery Cloud

Am dezvoltat o aplicație software de recuperare date care generează o copie de back-up în cloud a sistemului Calirom, permițând recuperarea datelor și repornirea sistemului în condiții de siguranță. Asta înseamnă că nu vor exista momente în care sistemul Calirom să nu fie operabil, și mai mult de atât, clienții hotelului nu vor fi deranjați.

Vezi Detalii despre Senso Recovery Cloud

Vezi Detalii despre Senso Reports Senso Reports

Rapoartele noastre personalizate trimise regulat vă permit monitorizarea personalului, oferindu-vă o imagine de ansamblu rapidă cu privire la activitățile acestora în cadrul hotelului dumneavoastră. Pentru a vă aduce un plus de ajutor în optimizarea operațiunilor, soluția noastră vă pune la dispoziție rapoarte cu privire la funcționalitatea echipamentelor și situația din camere (acces, ocupare, prezență, aer condiționat).

Vezi Detalii despre Senso Reports