Senso Guest

Senso GUEST

O experiență completă dezvoltată în jurul camerei de hotel.

Prin sistemul Senso Guest, Calirom dorește să ofere un pachet complex de soluții inovatoare, care satisfac cele mai înalte cerințe ale managerilor de hoteluri, pentru a aduce un plus de confort clienților lor. Senso Guest este special construit în jurul celor mai importante aspecte de funcționalitate ale sistemelor necesare într-o cameră de hotel: control acces cameră, funcții electrice diferențiate, setări de încălzire eficiente etc. 

Împreună cu serviciile inovatoare add-ons și aplicațiile smart recent dezvoltate, care vin să completeaze pachetul de soluții Senso, Calirom furnizează cel mai complet, sofisticat și inovator sistem din România dar nu numai, destinat domeniul hotelier.

Senso Guest
Senso Comfort

O soluție creată pentru a întâmpina nevoile de bază de control acces hotel, care presupune o investiție minimă și funcții cheie pentru a face pasul către un sistem online. 

Detalii Senso Comfort
Senso Smart

Un sistem cu un plus de funcții inovatoare și echipamente, care prezintă baza pentru un control online extins și o eficiență energetică inteligentă sporită.

Detalii Senso Smart
Senso Smart Plus

Am adaugat facilități în plus pentru mai multă eficiență energetică și un control mai bun, sporind totodată elementele de confort, satisfacție și experiență generală ale clienților hotelului dumneavoastră.

Detalii Senso Smart Plus
Senso Smart Touch

Soluția noastră premium de control acces pentru cele mai înalte și sofisticate cerințe în termeni de design și tehnologie. Alegeți Senso Smart Touch pentru a oferi clienților hotelului dumneavoastră o experiență de neuitat.

Detalii Senso Smart Touch

Pornind de la pachetul de bază Senso Comfort și până la pachetul premium Senso Smart Touch, toate soluțiile Calirom oferă:

  • Control online, rapoarte în timp real, integrare completă cu sisteme informatice de gestiune hotelieră (PMS)
  • Sisteme inovatoare pentru creșterea eficienței operaționale, prin activare automată a setărilor electrice și de încălzire
  • Funcții opționale și conectare la aplicații smart care vin să revoluționeze întreaga experiența hotelieră
  • Echipament premium, disponibil în finisaje de lux, cu comenzi touch screen, ușor de folosit
Senso Light

Senso Light înseamnă comoditate și un plus de confort aduse clientului, dar totodată un control sporit de la biroul de recepție. Prin apăsarea unui singur buton, clientul poate să managerieze  corpurile de iluminat grupate din cameră și să stingă în același timp un grup întreg de lumini (baie, hol, cameră, lumină de noptieră).

Detalii Senso Light
Senso Recovery Cloud

Am dezvoltat o aplicație software de recuperare date care generează o copie de back-up în cloud a sistemului Calirom, permițând recuperarea datelor și repornirea sistemului în condiții de siguranță. Asta înseamnă că nu vor exista momente în care sistemul Calirom să nu fie operabil, și mai mult de atât, clienții hotelului nu vor fi deranjați.

Detalii Senso Recovery Cloud
Senso Reports

Rapoartele noastre personalizate trimise regulat vă permit monitorizarea personalului, oferindu-vă o imagine de ansamblu rapidă cu privire la activitățile acestora în cadrul hotelului dumneavoastră. Pentru a vă aduce un plus de ajutor în optimizarea operațiunilor, soluția noastră vă pune la dispoziție rapoarte cu privire la funcționalitatea echipamentelor și situația din camere (acces, ocupare, prezență, aer condiționat).

Detalii Senso Reports
Senso Touch

Inovația Calirom pentru piața hotelieră din România, Senso Touch este o aplicație care poate fi descărcată de către clientul hotelului direct pe telefon sau tabletă după check-in. Prin această aplicație, îi oferiți clientului o soluție premium, extrem de utilă și 100% personalizabilă, pentru o experiență hotelieră de excepție.

Detalii Senso Touch